loading...

سلامت و سبك زندگي

سلامت و سبك زندگي

بازدید : 606
11 زمان : 1399:2

كاهش خطر ابتلا به سرطان پستان با اصلاح سبك زندگي سلامتيسم بررسي تاثيرات سبك زندگي بر ابتلا به سرطان پستان: محققان دانشگاه جان هاپكينز در مطالعه اخيرشان به نتايج تازه‌اي درباره نقش سبك زندگي سالم در سرطان پستان دست پيدا كردند.


اين مطالعه نشان مي‌دهد كه سبك زندگي سالم، خطر ابتلا به سرطان پستان را حتي در ميان زناني كاهش مي‌دهد كه ژن‌هاي مربوط به سرطان پستان را حمل مي‌كنند. به گفته محققان، سبك زندگي سالم مي‌تواند خصوصا براي زناني موثر باشد كه از نظر ژنتيكي، خيلي بيشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان قرار دارند.

براساس گزارشي كه در JAMA Oncology منتشر شده است، نتايج نهايي نشان مي‌دهد كه چند عامل مهم و تاثيرگذار در سبك زندگي افراد وجود دارند: حفظ وزن سالم، سيگار نكشيدن و استفاده نكردن از هورمون‌درماني بعد از يائسگي.


محققان مي‌گويند كه اگر اين عوامل واقعا از سوي زنان جدي گرفته شوند، حدود ۳۰ درصد از موارد ابتلا به سرطان پستان كمتر مي‌شود. به نظر آنان، در صورت رعايت كردن اين موارد، ابتلا به سرطان پستان خصوصا در ميان كساني كاهش پيدا مي‌كند كه به دليل سابقه خانوادگي و ژن‌هاي مستعد، با خطر بالاي ابتلا به اين سرطان مواجه هستند.


بازدید : 589
11 زمان : 1399:2

مقابله با پيري و خصوصا پيري پوست، يكي از مسائلي است كه قطعا توجه هر خانمي را به خودش جلب مي‌كند. با اين‌حال، همه چيز فقط به داروها و محصولات بهداشتي و آرايشي مربوط نمي‌شود، بلكه عادت‌هاي خاصي در سبك‌ زندگي انسان‌ها در پيري پوست آن‌ها موثر هستند.


سلامتيسم مقابله با پيري و خصوصا پيري پوست، يكي از مسائلي است كه قطعا توجه هر خانمي را به خودش جلب مي‌كند. با اين‌حال، همه چيز فقط به داروها و محصولات بهداشتي و آرايشي مربوط نمي‌شود، بلكه عادت‌هاي خاصي در سبك‌زندگي انسان‌ها در پيري پوست آن‌ها موثر هستند.


خواب كافي و مطلوب، يكي از مهم‌ترين بخش‌هاي سبك‌ زندگي است كه به مقابله با پيري پوست كمك مي‌كند، اما از چه طريق؟! از راه تقويت فرآيندهاي ترميمي بدن. روابط زناشويي موفق و احساش شادي و خوش‌بختي در زندگي، باعث ترشح هورمون‌هاي خاصي در بدن مي‌شوند كه تاثير مثبتي روي پوست دارند و كاري مي‌كنند كه پوست شما درخشش واقعي و جذابي داشته باشد.


اين تصور كاملا نادرست است كه اگر به سن خاصي برسيد، ديگر براي مقابله با پيري خيلي دير است. واقعيت اين است كه هيچ وقت دير نيست كه به خودتان كمك كنيد تا بهتر و جذاب‌تر به نظر برسيد.


بدن ما انسان‌ها طوري طراحي شده است كه مي‌تواند خودش را بازسازي و تعمير كند، فقط اگر ابزارهاي لازم را در اختيارش بگذاريم. بنابراين قبل از هر چيز، از اصلاح سبك‌ زندگي و اصلاح طرز فكرتان درباره پيري شروع كنيد!

بازدید : 557
11 زمان : 1399:2

در جلوگيري از ايجاد مقاومت به آنتي‌بيوتيك‌ها مهمترين نقش را پزشكان ايفا مي‌كنند. پزشكان ايفا مي‌كنند. پزشكان براي اين كار برنامه‌اي را تحت عنوان نظارت بر مصرف آنتي‌بيوتيك (ASP) تنظيم كرده‌اند.


هدف اصلي اين برنامه در سبك زندگي و بهينه سازي مصرف انواع آنتي‌بيوتيك‌هاست كه در پي آن هم بهترين نتيجه حاصل گردد و هم كمترين ميزان خطر را براي سلامتي بيمار و سلامت عمومي جامعه داشته باشد.


براي بهينه سازي اقدامات زير را مد نظر قرار دادند: با استفاده از تست‌هاي حساسيت و كشت از لزوم استفاده از آنتي‌بيوتيك اطيمنان حاصل شود. در صورت امكان از آنتي‌بيوتيك‌هاي بسيار ضعيف براي درمان استفاده گردد.


تا حد امكان تجويز آنتي‌بيوتيك‌هاي خوراكي به جاي آنتي‌بيوتيك‌هاي تزريقي. استفاده از كوتاه‌ترين دوره مصرف ممكن و كمترين ميزان مصرف ممكن براي درمان بيماري. در داروخانه بيمارستان‌ها از فروش آنتي‌بيوتيك‌هاي خاصي كه باعث از بين رفتن بيماري‌هاي از بين برنده غشاي روده مي‌شودند، ممانعت گردد. در گذشته عاملين اصلي اين برنامه تنها پزشكان بودند كه در تنظيم اهداف جديد برنامه به نقش پرستاران نيز توجه شده‌است.

بازدید : 627
11 زمان : 1399:2

نارسايي قلبي، نوعي بيماري مزمن است كه معمولا با بيماري‌هاي قلبي ديگر اشتباه گرفته مي‌شود. در حالي كه آزمايش‌هاي تخصصي و آگاهي داشتن نسبت به اين بيماري، شناسايي آن را آسان‌تر مي‌كند، اما سبك زندگي كردن با نارسايي قلبي واقعا چالش‌برانگيز است.


سلامتيسم نارسايي قلبي، نوعي بيماري مزمن است كه معمولا با بيماري‌هاي قلبي ديگر اشتباه گرفته مي‌شود. در حالي كه آزمايش‌هاي تخصصي و آگاهي داشتن نسبت به اين بيماري، شناسايي آن را آسان‌تر مي‌كند، اما زندگي كردن با نارسايي قلبي واقعا چالش‌برانگيز است. برخي افراد فكر مي‌كنند كه داشتن عادت‌هاي سالم و سبك زندگي سالم مي‌تواند از آن‌ها در مقابل نارسايي قلبي ارثي محافظت كند، اما واقعيت نشان مي‌دهد كه اين‌طور نيست.


بعضي از كارديوميوپاتي‌ها يا بيماري‌هاي عضله قلب با اختلالات ژنتيكي مرتبط هستند و مي‌توانند ارثي باشند. پزشكان روزبه‌روز در زمينه آزمايش‌هاي ژنتيكي و شناخت اختلالات ژنتيكي پيشرفت مي‌كنند، اما از آن‌جايي كه نارسايي قلبي مي‌تواند ارثي باشد، اين امكان هميشه وجود دارد كه فرد بدون داشتن عوامل خطر واضح به نارسايي قلبي مبتلا شود. بر اساس گزارشي كه متخصصان ارائه كرده‌اند، بيماراني هستند كه از نظر سبك زندگي و تناسب اندام در وضعيت خوبي به سر مي‌برند و هر روز ورزش مي‌كنند، ‌اما به نارسايي قلبي مبتلا مي‌شوند.


بسياري از افراد هنوز نمي‌دانند كه مراقبت كردن از قلب در مقابل نارسايي قلبي بايد با جدي گرفتن مراقبت از سلامت روان همراه باشد. متخصصان مي‌گويند كه نارسايي قلبي و افسردگي ارتباط خيلي نزديكي با هم دارند. به همين دليل است كه متخصصان به بيماران توصيه مي‌كنند تا يوگا و مديتيشن را براي حفظ آرامش جدي بگيرند.

بازدید : 623
11 زمان : 1399:2

حفظ سبك زندگي سالم مي‌تواند براي دانش‌آموزان واقعا سخت باشد، چون بخش زيادي از وقت آنان براي رسيدگي به تكاليف مدرسه، موفقيت در امتحانات و رسيدگي به زندگي اجتماعي صرف مي‌شود. با اين‌حال، سلامت نامطلوب مي‌تواند سريعا به استرس، مشكل در وضعيت عزت نفس و اعتمادبه‌نفس، خلق‌وخوي ضعيف، بيماري و خستگي منجر شود. خوش‌بختانه، دانش‌آموزان مي‌توانند از راه‌هاي مختلفي، سلامتي خودشان را در طول سال‌هاي دانش‌آموزي حفظ كنند و سبك زندگي سالمي داشته باشند.


مسائل تغذيه‌اي در سبك زندگي دانش‌آموزان بايد از بهترين تغذيه ممكن برخوردار باشند و روزانه حداقل ۴ وعده مصرفي ميوه و ۵ وعده مصرفي سبزي بخورند. والدين بايد دانش‌آموزان را به استفاده از اين مواد غذايي تشويق كنند: غلات سبوس‌دار، لبنيات كم‌چرب، منابع پروتئيني بدون چربي (مثل بوقلمون). آموزش دادن حجم مصرفي مناسب براي هر وعده نيز به تغذيه بهتر دانش‌آموزان كمك مي‌كند. خوراكي‌هايي مانند ماست كم‌چرب، هويج و سيب بايد همواره در دسترس دانش‌آموزان قرار داشته باشند تا ميل استفاده از خوراكي‌هاي ناسالم در آنان كنترل شود. تناسب اندام و سبك زندگي همه دانش‌آموزان، از سن ۷ تا ۱۷ سالگي، بايد روزانه حداقل ۶۰ دقيقه فعاليت بدني داشته باشند.


پس از ۱۸ سالگي نيز دانش‌جويان بايد ۲.۵ ساعت در هفته، فعاليت هوازي با شدت متوسط را ادامه بدهند. فراهم كردن شرايط لازم براي فعاليت‌هايي مانند پياده‌روي، دوچرخه‌سواري و... نيز به سلامتي كودكان كمك مي‌كند. ثبت نام در كلاس‌هاي ورزشي يا رفتن به باشگاه ورزشي هم آمادگي بدني را در دانش‌آموزان حفظ مي‌كند. عادت‌هاي سالم دانش‌آموزان بايد از عادت‌هاي روزانه سالم يا الگوهاي رفتاري مطلوب براي مديريت استرس كمك بگيرند تا روز راحت‌تري داشته باشند و استرس را به‌خوبي كاهش بدهند. براي مثال، آنان بايد همه وسايل روزمره خودشان مانند كارت‌هاي اعتباري، كتاب‌هاي مدرسه، كليدها و... را در محل مشخصي قرار بدهند.


علاوه بر اين، دانش‌آموزان نبايد انجام دادن هر كاري را به زمان آينده موكول كنند، چون فشار ذهني ناشي از اين كار به شكل‌گيري استرس شديد منجر مي‌شود. دانش‌آموزان بايد در صورت نياز، حتما از والدين خودشان درخواست كمك كنند، چه در مسائل درسي و چه در مسائل ديگر. نكات مهم اگرچه برنامه‌ريزي روزانه مي‌تواند در روزهاي اول براي دانش‌آموزان سخت باشد، اما خواب شبانه آن‌ها حداقل بايد به ۷ ساعت برسد. كمبود خواب مي‌تواند بر همه جنبه‌هاي زندگي دانش‌آموزان تاثير منفي بگذارد و قطعا روابط اجتماعي و تحصيلات درسي هم از اين مشكل تاثير مي‌پذيرند. به‌علاوه، كمبود خواب مي‌تواند سيستم ايمني بدن را ضعيف كند و شانس ابتلا به بيمار‌ي‌هاي مختلف را افزايش بدهد. دانش‌آموزان هرگز نبايد وعده صبحانه را ناديده بگيرند، چون سوخت اصلي بدن آنان از همين وعده گرفته مي‌شود و انرژي آن‌ها در طول روز به كيفيت صبحانه بستگي دارد.

تعداد صفحات : 1

درباره ما
آمار سایت
  • کل مطالب : 15
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 3
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 8
  • بازدید ماه : 32
  • بازدید سال : 58
  • بازدید کلی : 8319
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی